Help onze dorpsgenote tegen de ziekte van Lyme

Een ingezonden bericht voor een goed doel:

De Leiderdorpse Demi Fu heeft de ziekte van Lyme waarschijnlijk opgelopen op groep 8 kamp. Ze is nu 20, dat betekent dat ze al 8 jaar ziek is, waarvan ze nu bijna 3 jaar 90% van de tijd alleen maar op bed ligt in een donkere kamer en heel af en toe even eruit kan met een rolstoel als ze een goede dag heeft. Ze heeft nooit kunnen leven als een normale tiener en haar situatie is in de loop der jaren alleen maar verslechterd.

Haar enige mogelijkheid om daar vanaf te komen is een stamcelbehandeling bij Infusio in Duitsland. Deze revolutionaire behandeling heeft momenteel een succes percentage van 85% en zal ervoor zorgen dat haar immuunsysteem een reset krijgt zodat haar lichaam zelf weer kan vechten tegen deze afschuwelijke ziekte, want haar eigen immuunsysteem werkt nu bijna niet meer doordat de Lyme zolang zijn gang heeft kunnen gaan. Als de Lyme nu niet behandeld wordt kan het levensbedreigend worden, iets waar ze steeds banger voor wordt omdat haar klachten de laatste maanden zo ontzettend verergerd zijn...

MAAR... voor deze behandeling hebben we MINIMAAL €35.000 nodig! Door alle kosten van de vorige behandelingen en het moeten aanschaffen van medische hulpmiddelen uit eigen zak zoals een traplift kunnen wij dit onmogelijk zelf bekostigen, en ook deze behandeling wordt zoals altijd met Lyme niet vergoed door de verzekeringen...

Dus hebben we zoveel mogelijk hulp nodig qua donaties en acties om die €35.000 in te zamelen! Alle beetjes helpen groot of klein dus laat je alsjeblieft niet afschrikken door het hoge bedrag.

- DONEER AUB als je iets kan missen, al is het 5 euro, op http://www.lopenvoorlyme.nl/team/demis-devils/ ... kies een loper en steun die doormiddel van een donatie, die vervolgens direct bij mij terecht komt of doneer rechtstreeks via rekeningnummer NL09 INGB 0660 2970 94 t.n.v. Mw D Fu. Zet dan even in de beschrijving "Donatie Behandeling Demi Fu".

- Heb jij een groot bereik of een eigen bedrijf? Misschien zou je dan een speciale dag kunnen organiseren of aan andere bedrijven kunnen vragen om mee te helpen. Denk aan bijvoorbeeld een benefietconcert, een speciale verkoop dag, een sportdag, een veiling of andere speciale acties waarvan het geld naar mijn team gaat.

- Iedereen die wil mag zelf ook acties bedenken (niet alleen teamleden)! Denk aan flessen inzamelen en het statiegeld doneren, koekjes bakken en verkopen, spullen verkopen of een donatiepotje neerzetten op je werk. Misschien kun je ook langs lokale horeca/bedrijven/scholen gaan en vragen of zij iets kunnen doen?! Bijvoorbeeld een avondje fooien doneren. Van de vorige editie bijvoorbeeld was er een sportschool die voor een meisje een speciale dag hield met lessen en al het lesgeld ging naar haar team. (Donatiepotjes en informatie flyers kun je krijgen door te mailen naar demisdevils@gmail.com die worden momenteel nog geregeld. Zodra we ze hebben mailen we terug!)

- LET OP: Er mag per persoon niet meer dan €2000 gedoneerd worden, ook niet in meerdere delen.

Dit is echt haar laatste redmiddel! Het is zeker geen makkelijke behandeling of snel wondermiddel. Het zullen 2 hele zware weken worden in Frankfurt en daarna een heel zwaar jaar/2 jaar om op te knappen, maar op dit moment maakt dat weinig meer uit. Ze hoopt zo dat we dit doel kunnen behalen. Op deze pagina zullen we de voortgang bijhouden en updates plaatsen!
Alvast onwijs bedankt!