Inspiratiecafé voor buurtideeën, Fonds 1818 in Leiderdorp

Leiderdorpers die een goed idee hebben om hun buurt te verbeteren, konden dat inbrengen tijdens het inspiratiecafé dat Fonds 1818 op dinsdag 25 september organiseerde in Brasserie Park. Het fonds wil ook helpen – praktisch en financieel – om bij haar doelstelling passende wensen uit te voeren.


Een flink aantal Leiderdorpers gaf gehoor aan de oproep om ideeën op tafel te leggen en te bespreken met mede-dorpsgenoten, Fonds 1818, medewerkers van verschillende instanties en gemeente. Diverse initiatieven werden besproken en het was mooi om te zien dat hierbij extra energie vrijkwam en dat de wil er is om te helpen bij of mee te denken met andermans ideeën.

 

De VVD juicht dergelijke initiatieven van harte toe en ziet met veel interesse uit naar alle initiatieven die in de komende tijd gerealiseerd gaan worden.

 

Heeft u zelf ideeën of een initiatief: de website verrijkjebuurt.fonds1818.nl bevat ook extra informatie en een online toolbox om aan de slag te gaan. Ideeën die passen bij Verrijk je Buurt komen na beoordeling van het fonds ook in aanmerking voor een donatie tot maximaal € 3.000.