Thuis in Leiderdorp: Wat vinden jullie?

Zoals jullie wellicht weten zijn in maart 2018 de gemeenteraadsverkiezingen. Ook in Leiderdorp. De afgelopen jaren hebben wij veel geluisterd naar de inwoners. Niet alleen vanuit ons politieke en bestuurlijke werk maar juist ook als inwoner van Leiderdorp. We zijn daarnaast de straat op gegaan, luisterend naar wat jullie vinden dat er goed is, maar vooral ook wat beter kan of moet.

We willen jullie dan ook graag vragen wat jullie van ons concept verkiezingsprogramma vinden. Voor jullie ligt namelijk het eerste resultaat van hetgeen wij afgelopen tijd vanuit jullie hebben opgehaald, onze eigen gevoelens en ervaring en natuurlijk de liberale uitgangspunten zoals je die van ons mag verwachten. Een eerste concept verkiezingsprogramma. We hebben geprobeerd jullie en ons eigen gevoel over ons dorp in dit programma te vatten. Daarom ook de titel ‘Thuis in Leiderdorp’. 

Uiteindelijk wordt het definitieve programma door de leden van de VVD Leiderdorp bij desbetreffende algemene ledenvergadering van 18 oktober aanstaande vastgesteld. Daarom willen wij reeds nu jullie feedback ontvangen. Om dit eerste concept aan te vullen, aan te scherpen of anderszins te wijzigen. Het is uiteraard niet de bedoeling om het complete programma te herschrijven. We snappen ook dat niet iedereen zich in ons programma kan vinden. Dat kan nu eenmaal niet. Hoe dan ook nemen wij alle inbreng serieus en verwerken het waar mogelijk en passend in een volgende versie die ter vaststelling aan onze leden wordt aangeboden. 

We nodigen jullie hierbij nogmaals van harte uit om jouw mening over dit programma of Leiderdorp in het algemeen te geven. Alle reacties kunnen naar bart.hoenen@vvdleiderdorp.nl. Alvast bedankt en wij kijken uit naar een mooie campagne en een prachtig resultaat in maart. 

In de onderstaande bijlage vindt u het concept verkiezingsprogramma.